Tájékoztató COVID-19

A 2021 évre lefoglalt szállásokkal kapcsolatban

 

Március 11-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a COVID-19 néven ismert koronavírus-járványt globális világjárvánnyá nyilvánította. 

  1. Ügyfeleink védelmének és lelki nyugalmának biztosítása érdekében a foglalással kapcsolatos lemondási feltételek az alábbiak szerint változnak a COVID-19-el kapcsolatos esetekre. Bár a nyaralási időpontok nagy része 3-5 hónap múlva lesz, szeretnénk elkerülni azt, hogy bizonytalannak érezzék nyaralásukat.

  2. A 2021 évi foglalásokra az eddig is érvényes lemondási feltételek vonatkoznak, kivéve, ha a vendég vagy a házigazda COVID-19-el fertőzött vagy a járványhoz kapcsolódó alábbi körülmények valamelyike áll fenn: közlekedési zavarok (pl. járattörlés) közlekedési korlátozások (lakhelyelhagyási vagy az utazást érintő egyéb tilalom), karanténok, és egyéb kormányzati rendelkezések, például evakuálási rendelkezések, határlezárások.

  3. FONTOS, hogy a lemondás okát igazolni kell (újságcikk, fotó, orvosi igazolás, képernyőkép járattörlésről stb.)

  4. Tekintettel arra, hogy szállásaink magánszállások, ezért minden esetben egyeztetünk a Önökkel és a szállásadókkal, amennyiben még a nyaralás időpontja előtti hetekben is fennáll az, hogy nem tudnak eljutni nyaralni - kizárólag a 2. pontban foglalt körülmények esetében. Amennyiben lehetőség van rá keresünk Önöknek egy másik időszakot ugyanabban a nyaralóban 2021-ben, akár a következő szezonban tartunk fenn Önöknek helyet. 

  5. A szállásadók nem kötelezhetőek arra, hogy alkalmazzák a fenti COVID-19 lemondási feltételeket, ez a szállás oldalán feltüntetésre kerül.