Winklerné Csehi Mónika EV
Cím: 8637 Balatonőszöd, Szabadság utca 69.   Telefon: +36305550100
Email: szallas.ingatlanabalatonon@gmail.com
379,  Révfülöp-Kővágóőrsön a Káli medencéhez közel hangulatos panorámás önálló nyaralóház kiadó max. 8 vendégnek   /44 400 Ft/éj
Mogyoró utca, Révfülöp,
Nyaralóházak Kiadó
Kiemelt
A Balaton északi partján, Budapesttől 150 km-re, a Káli medence kapujában, a Révfülöppel összeépült Kővágóőrsön panorámás, 2012-ben igényesen, teljesen felújított, klimatizált, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás önálló nyaralóház kiadó max. 8 fő részére.

Nyaraló azonosító: 379

Árak 2022:

Időszak kezdete

Időszak vége

Szállás/éj

Április 19. Június 16. 42.000 Ft/éj, min. 3 éj
Június 17. Augusztus 19. 49.200 Ft/éj, min. 7 éj
Augusztus 20. Októberber 16. 42.000 Ft/éj, min. 3 éj

 

Kaució: 0 Ft

Előleg: 50%

Végtakarítás: 0 Ft

Amennyiben a nyaraló távozáskor ép és hiánytalan, a kaució távozskor visszajár.

A szállásdíj az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.

A szállás ágyneműhuzatot, törölközőt, konyharuhát biztosít.

A nyaralóba max. vizsla méretű háziállat előzetes egyeztetést követően hozható 1.000 Ft/háziállat/éjszaka felárért.

A szállásdíj a fűtést nem tartalmazza.

A tulajdonos nem tartózkodik a nyaraló területén.

Dohányzás kizárólag a teraszon.

SZÉP kártya: nem fogad el

A lemondási díj a befizetett összeg 100%-a.

 

A Balaton északi partján, Budapesttől 150 km-re, a Káli medence kapujában, a Révfülöppel összeépült Kővágóőrsön panorámás, 2012-ben igényesen, teljesen felújított, légkondicionált, önálló nyaralóház kiadó max. 8 fő részére. A híres Fülöp hegyi kilátó pár percre, strandok 1.200 m-re, kb. 5 perc autóútra található. A Balaton és a 71. sz. út közötti részen találhatóak a közparkok, a kikötő, a szórakozóhelyek többsége, valamint a Szigeti strandfürdő és a Császtai strand.
A központ 1400, kikötő 1400, bolt 800, cukrászda 1400, étterem 700 méteren elérhetőek.
A 125 nm-es, 4 hálószoba + nappalis, hangulatos nyaraló egy igazi szőlőhegy, az Ecsér-hegy oldalában helyezkedik el. A nyaralóház a szőlőhegy csendes zsákutcájában fekszik, távol a forgalomtól. 70 nm-es részben fedett, árnyékolt teraszáról valamint a nappaliból és 2 emeleti hálószobájából páratlan panoráma nyílik a Balatonra.
Az északi parti kiadó szállás földszintje 50 nm, melyet jól felszerelt konyha nappali, tusolós fürdőszoba toalettel, tágas nappali-étkező, egy franciaágyas hálószoba és egy hatalmas terasz alkotja. A Balatonra panorámás, kerti bútorokkal berendezett terasz 70 nm, innen lehet gyönyörködni a lélegzetelállító balatoni panorámában. A kiadó ház konyhája igényesen, teljesen felszerelt, főzőlap, sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, presszókávéfőző, filteres kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, elektromos habverő, turmixgép, edények, poharak stb. A tágas, minőségi bútorokkal berendezett nappaliban LCD TV 6 alapcsatornával szolgálja az esti szórakozást.
Az önálló északi parti szállás 40 nm-es felső szintjén tusolós fürdőszoba toalettel és 3 külön bejáratú - egyszemélyes ágyakkal berendezett - hálószoba összesen 5 ággyal és egy pótággyal biztosítja a kényelmes, nyugodt pihenést. Az emeleti előtér hűtő-fűtő klímával felszerelt. Két hálószoba a Balatonra, egy a hegyre néz. A panorámás hálószobáknak közös, 4 nm-es erkélye van.
A kiadó balatoni házat körülvevő, bekerített kert kb. 2000 nm. A kertben gyümölcsfák, napozóágyak, hinta, homokozó, grill, szalonnasütő, bográcsozási lehetőség.
A nyaralóház szükség esetén cserépkályhával és a klímávalfűthető. Az északi-parti nyaraló minden szobája sötétítővel ill. spalettával felszerelt, a szobákban ventilátor van. Mosógépet, porszívót, vasalót, hajszárítót biztosít. Kér felnőtt és egy gyermekkerékpár (kb. 5-8 éves gyermeknek), tollasütő ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. A szállás gyermekbarát, babaágyat, etetőszéket, babakádat kérésre ingyenesen biztosít.
A Káli-medence a Balaton-felvidék, a Pannon táj gyöngyszeme. A közelből számtalan turista és kerékpáros útvonal indul, a turisták számára adottak az erdei gyalogtúrák lehetőségei. Változatos erdők, növények, kilátótornyok, pihenőhelyek teszik vonzóvá a környéket a kirándulók számára, és kedvelt a kikapcsolódni, nyugalomra vágyók számára a Káli-medence érintetlen tájai is. Kerékpárút veszi körül lassan már az egész Balatont, így a természet szerelmesei nyugodt körülmények között róhatják a kilométereket kerékpárjuk nyergében.. A Káli-medencét körül ölelő bazalt szőlőhegyek által alkotott körzet a Balaton-felvidéki történelmi borvidékhez tartozik, ezen belül önálló, természetes kis régiót képvisel, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része.
Salföld-Nemzeti park: 9 km, Badacsony 10 km, Szigliget 21 km, Talpolca 20 km, Tihany 25 km További látnivalók: Tóparti Galéria, Pincekiállítás, XIII. századból származó vörös homokkő templom, Európa sétány, Honismereti Gyűjtemény és az állandó hely- és fürdőtörténeti kiállítás, Békakirály bronz ivókútja, egykori kaszinó épülete, Rózsa-kert.

A ház előtt 2 autó számára kocsibeálló.
A tulajdonos nem tartózkodik a nyaralóban.
A nyaralóba max. vizsla méretű háziállat előzetes egyeztetést követően hozható 1.000 Ft/háziállat/éjszaka felárért.
Dohányzás kizárólag a teraszon.
A nyaraló szilveszterre, partikra nem kiadó.


Kényelmi szolgáltatások: Balaton 1000 m,
Környék: Szupermarket: 3 Perc   Autóval, Játszótér: 3 Perc   Autóval, Mozi: 30 Perc   Autóval, Balaton-part: 5 Perc   Autóval, Kávézó: 3 Perc   Autóval, Vasútállomás: 3 Perc   Autóval, Kórház: 30 Perc   Autóval, Városközpont: 3 Perc   Autóval,
Jellemzők

Szobák: 5
Nyaralóvendégek: 8
Hálószobák: 4
Négyzetméter: 125
Telek méret: 2000 nm
Szintek: 2

Általános információk

Kilátás a Balatonra: Balatoni teljes panoráma
Építés éve: 1995
Erkély, terasz: Erkélye/terasza van
Fürdőszobák: 2
Kutya: Kutyabarát
Lakópark, recepció: Nem
Parkolás: Saját kocsibeálló, 2 autónak, utcán további autók parkolhatnak.
Stég: Nincs


Felszereltség

Konyhafelszerelés: Evőeszközök, edények, Hűtőszekrény, Fagyasztó, Főzőlap, Sütő, Vízforraló, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Kenyérpirító, Teafőző, Turmixgép
Mosógép: Mosógép van
Légkondicionáló: Légkondicionálás van
Fűtés: Kandalló, kályha,Egyéb fűtés
Babafelszerelés: Babaágy van, Babakád van, Etetőszék van
Kerítés: Van
Sporteszközök: van 2 db felnőtt kerékpár, van 1 db gyerek kerékpár, van tollaslabda
Wellness: Wellness nincs
Szórakoztató elektronika: Nincs Internet, LCD/LED/Plazma TV, Kevés TV csatona
Kert: Kert kapcsolat, Kerti étkezőgarnitúra, Napozóágy, Napernyő, Homokozó, Hinta, Tűzrakóhely, Grillsütő, Bogrács, Nyárs


Ágynemű és törölköző

Ágynemű, Huzat, Törölköző: Ágynemű van, Ágyneműhuzat van, Törölköző van, Konyharuha van


Járulékos költségek és Fizetési ütemezés

A SZÁLLÁSDÍJAK SZEZONONKÉNTI FELSOROLÁSA: a 'FOGLALTSÁG' címszó alatt, a jobb oldalon 'SZÁLLÁSDÍJAK MEGTEKINTÉSE' feliratra kattintva
Idegenforgalmi adó: nem tartalmazza a szállásdíj kb. 400 Ft / felnőtt / éj
SZÉP-kártya: Nem fogad el
Fűtés költsége: nem tartalmazza a szállásdíj
Fizetési ütemezés: Foglaláskor a szállásdíj 50%-a, Érkezéskor a szállásdíj 50%-a, végtakarítás, idegenforgalmi adó, kaució., A lemondási díj a befizetett összeg 100%-a
Szállásdíjon felüli költségek, egyéb feltételek:

A nyaralóba max. vizsla méretű háziállat előzetes egyeztetést követően hozható 1.000 Ft/háziállat/éjszaka felárért.